TEATER MENU

Gamberoni

Kæmperejer, stegt i hvidvin- og hvidløgsolie.

Large prawns, cooked in white wine and garlic.

Filetto al brunello

Oksemørbrad, serveres medium stegt, med vores hjemmelavede rødvinssauce og dagens garniture.

Tenderloin steak, served medium, with our homemade redwine sauce and sides of the day.

Minimum 2 personer.

Kan ikke blandes med andre menuer.

GOURMET MENU
Bruschetta con Parma

1 stk. friskbagt bruschetta med tomat, løg og friskskåret parmaskinke.

1 freshly baked bruschetta topped with tomatoes, onions, and freshly cut parma ham.

Ribeye al Pepe Verde

Serveres medium stegt, med vores hjemmelavede madagascar pebersauce og dagens garniture.

Served medium cooked, with our homemade madagascar peppersauce and sides of the day.

Minimum 2 personer.

Kan ikke blandes med andre menuer.

 

FORRETTER

1. PANE AL AGLIO

Hvidløgsbrød

Garlic bread

 

2. BRUSCHETTA MISTA

Ovnristet ciabatta med forskellige toppings

Ciabatta with different toppings

3. ANTIPASTO MISTO

Kokkens valg af forskellige italienske specialiteter

Chef’s choice of italian appetizers

4. BURRATA

Frisk, italiensk ost med tomat og basilikum

Fresh, Italian cheese with tomatoes and basil

 

5. GAMBERONI

Kæmperejer, stegt i olivenolie, hvidvin og hvidløg

Shrimps, cooked in olive oil, white wine and garlic

 

6. BRESAOLA

Lufttørret og friskskåret okse, med parmesan ost

Freshly cut and air-dried Italian meat with parmesan cheese

11. Insalata Mista

Blandet salat

Mixed salad

PIZZA

13. MARGHERITA

Klassisk pizza med ost

Classic pizza with cheese

14. PROSCIUTTO E FUNGHI

Skinke og champignon

Ham and mushrooms

15. SALAME

Pepperoni

Pepperoni

16. CAPRICCIOSA

Artiskok, skinke, champignon, oliven

Artichoke, ham, mushrooms, olives

17. BRESAOLA

Bresaola og rucola

Bresaola and rucola

18. TEATRO

Gorgonzola, oksemørbrad, bacon, løg og chili

Gorgonzola, tenderloin, bacon, onion and chilli

19. LIDO

Tun, rejer, løg og hvidløg

Tuna, shrimps, onions and garlic

20. RUSTICA

Oksekød, bacon og hvidløg

Beef, bacon and garlic

21. PADRINO

Stærk ventricina salame, oliven og løg

Salame ventricina, olives and onions

22. VEGETARIANA

Sæsonens grøntsager

Sæsonens grøntsager

23. CALZONE

Indbagt pizza med skinke og champignon

Closed pizza with ham and mushrooms

24. CARAIBI

Skinke og ananas

Ham and pineapple

25. PARMA

Lufttørret parmaskinke og rucola

Airdried parma ham and rucola

PASTA

27. PENNE MONTANARA

Tomat, fløde, oksefilet, champignon, chili og hvidløg

Creamy tomato sauce, beef, mushrooms, chilli & garlic

 

28. SPAGHETTI CARBONARA

Spaghetti med fløde, bacon og æg

Cream, eggs and bacon

 

29. PENNE AL POLLO

Pasta med tomat, fløde, hopballe mølle kylling, champignon, chili og hvidløg

Creamy tomato sauce, chicken, mushrooms, chilli & garlic

 

33. PENNE VEGETARIANA

Pasta med dagens friske grøntsager

Vegetables of the day

34. PENNE SALMONE E SPINACHI

Pasta med fløde, laks og spinat

Cream, salmon and spinach

 

35. FRUTTI DI MARE

Spaghetti med alt godt fra havet

Spaghetti with seafood

 

KØD

37. RIBEYE STEAK

Med hvidløgssmør og basilikum

Garlic butter and basil

 

42. FILETTO AL PEPE VERDE

Oksemørbrad med madagascar pebersauce

Tenderloin steak with madagascar pepper sauce

 

43. FILETTO AL BRUNELLO

Oksemørbrad med rødvinssovs

Tenderloin steak with red wine sauce

 

46. POLLO AL LIMONE

Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle med citron-hvidvinssovs

Grilled chicken breast from Hopballe Mølle with lemon-whitewine sauce

*Dagens kartofler, polenta og grøntsager følger med til alle hovedretter.

*All main courses are served with potatoes, polenta and vegetables.

FISK & SKALDYR

51. SALMONE AL LIMONE

Grillet laks med citron-hvidvinssovs

Grilled salmon with white wine and lemon sauce

52. GAMBERONI DELLO CHEF

Kæmperejer, stegt i hvidvin og hvidløg

Shrimp, cooked in white wine and garlic

*Dagens kartofler, polenta og grøntsager følger med til alle hovedretter.

*All main courses are served with potatoes, polenta and vegetables.

 

BAMBINO

53. PIZZA BAMBINO

Skinke og ananas

Ham and pineapple

54. CARBONARA BAMBINO

Spaghetti med fløde, bacon og æg

Spaghetti with cream, bacon and eggs

 
DESSERT

GELATO MISTO

TARTUFO / TRØFFEL IS

DAGENS SORBET

TIRAMISU

BLANDEDE OSTE

BLANDET BØRNE IS

Skræddersyede selskabsmenuer & gratis udlejning af selskabslokale

Du kender os måske fra dit besøg i vores restaurant, men vidste du, at vi også tilbyder udlejning af vores eget lokale,

med skræddersyede menuer til store selskaber?

På Il Teatro har vi stor erfaring med at planlægge og arrangere selskaber uanset størrelse, lejlighed, ønsker og behov.

Om du ønsker at afholde konfirmation, forlovelse, eller bare dit næste arrangement på en autentisk italiensk restaurant,

så er det noget vi kan sammensætte en menu og drikkevarer til. Og så koster det heller ikke noget, at have lokalet for jer selv, uden for vores åbningstider.

Klik herunder for at kontakte os med dine ønsker. Alt kan lade sig gøre.

 

Kontakt os